Neslihan66 Efeemoom Ben keser mi kesmez mi bilmiyorum ama .. emziren bi anne sigara içmemeli.. naçizane fikrim canım..💐
acelyaaaa Efeemoom kac tane iciyorsunuz gunde kac tane ictiginize gore değişir. Ayrica kesmekten ziyade sigara içtiginiz anda duman süt kanallarına yapışıyor.
Efeemoom Neslihan66 hamilelik döneminden beri içmiyorum zaten şuanda emzirme sürecindeyim ama merak ettim kesip kesmediğini
gulcincelebi_ Efeemoom yok canım kesmez kesmiyor ama içtikten sonra meyve suyu veya su iç bol bol ben öyle yapıyorum maşallah sütüm de iyi
Efeemoom acelyaaaa şuan kullanmıyorum hamilelik döneminde bıraktım sadece merak ettiğim için soruyorum
acelyaaaa Efeemoom bende birakmistim ama bildigim kadariyla cok icildiginde sutun rengi bile degisiyormus sutte azaliyormus
acelyaaaa Efeemoom benim gorumcem bir paket iciyordu gunde sutunun rengi degismisti artik ama sutu azalmamisti Bi akrabamiz da sutumu azaltti demisti Bunyeden bunyeye degisiyor herhalde
Kbrbisi28 Kesermi bilmiyorum bazi annelerde kestigi soyleniyor ama o mu kesmis bilinmiyor sadece nikotin sutunuze gectigi icin bebeginizde sutunuzle sigara icmis kadar oluyor icne karismam hakkim yok ama emzirme doneminde cok cok tehlikeli sadece bunu derim
Efeemoom Kbrbisi28 tabiiki daha önce kullan biri olarak bırakmak çok zor olmuştu şuan emzirme sürecinde de başlamak istemiyorum kesinlikle ama merakım giderildi teşekkürler
Kbrbisi28 Efeemoom bende kullandim uzun sure hamilelik ve emzirme surecinde biraktim hatta hamileligim ilk zamanlari cok zorlaniyordum doktor 3 taneden fazla icemezsin bize gore icmen hic hic iyi degil demisti o an dusundum bebegi riske atmis olucam diye ve o surecte biraktim kizimi saglikli bir sekilde emzirdim 4 bucuk ay surdeu sutumun gelmesi ama stresten kesildi direk
Efeemoom Kbrbisi28 içmemekte stres yaptırıyor onunda kesme durumu var evet çünkü kolay bi süreç değil
bebekece Efeemoom sütüm azalmadı hiç. Kızım ilk doşduğunda günde 3 4 tane içerdim şimdi yarım paketi geçiyor aktif olarak sağıyorum sütümü ama ben renginde de bi değişiklik görmüyorum yani en basta nasılsa halen öyle bilemedim🙄
NeVoLif Efeemoom valla teşvik etmek istemem 1 aylık bebeğim asla örnek teşkil etmiyorum fakat yaşadıklarımdan dolayı sığındıpım sigarayı hamilelik ve emzirme döneminde devam ediyorum sütümde azalma yada renginde değişiklik görmedim. Bırakabilen bıraksın bu vicdan azabını kimse yaşasın istemem. Çocuk gag dese benim yüzümden mi ? Sorusunu yaşamamak için hiç bulaşmayın derim..
Efeemoom NeVoLif kesinlikle haklısınız ama bu illete bulaşan maalesef canı istiyor en ufak stresten birde doğum yaptım rahatlığı var ve aklıma geliyor içmemek için aşırı direniyorum halaa başlamadım
Kbrbisi28 Efeemoom benim baska nedenlerdendo ama dedigin gibi tiryaki olanlara tabiki stres yaptiriyor