NurR Emzirmeyi bırakalı iki gün oldu göğüslerim aşırı şiş ve ağrıyor sağarsan sütün devamı gelir diyorlar ne yapmalıyım siz bu süreci nasıl atlattınız kaç güne süt tamamen çekilir?
minikoglusdoga NurR azaldı mı sütünüz? Benim çok çok azalmıştı, sağmayı bıraktım bir süre sıkınca süt geliyordu ucundan, sonra tamamen çekildi
Deletedmom277 NurR mastit olabilirsiniz. Emzirme bitiminde bazı anneler mastit olabiliyor dikkat edin. Bu durumda ne yapılmalı bilmiyorum bilen vardır umarım
Aysana Gulhan12 Yine kadına en büyük kötülüğü yine kadın yapar tiplemesiyle sahada olan mobbingci annelerden bir örnek... Gerçekten hayatı insanlara zorlaştırmak yerine bu mükemmel üsluptaki tavsiyelerinizi kendinize saklayın artık.
NurR minikoglusdoga 16 aylık illaki azalmıştır ama bana çok ağrı yapıyor yada ben hiç şiş görmediğimden bana aşırı geliyor da olabilir
KuzeyiinAnnesii NurR canım bunun için eczanede ilaç satılıyor diyebiliyorum kuzenim doğum yaptı sütü çokdu ama bebek 40 günlükken rahatsızlığından dolayı vefat etti sürekli sütü akıyordu ve göğüsleri çok şişmişdi ben ilaç kullandı diye hatırlıyorum bunun bir araştırın isterseniz
NurR Gulhan12 ne anlamda sormak istediniz? Kesmem gerekiyorsa gerekmiştir değil mi? Kimse keyfinden bebeğini sütünden mahrum etmez hanımefendi