Mevara Arkadaşlar merhaba bebeğim 24 günlük sürekli emmek istiyor emdiği için kusması da oluyor. Ağzı da büyük doldurmak istiyor. Aventin soothie emziği büyük diye duydum sizce kullansam tutar mı? O emziği kullanan var mi ?
mell81 Mevara daha küçük zaten sürekli emmek istemesi çok normal ne kadar çok emzirirsen senin için daha iyi
Mustafa_Cinar Mevara emzik alıp almadığını denemek istiyorsan eğer ebebeğin markası var baby plus diye aventin ucu ile aynı onunla dene alırsa eğer ilerde avent alırsın aralarında 30-35 lira fark var 😊
Gunesinanasi Mevara ben ilk 2 ay kullandım onu Ama sadece uyurken verdim. Hala da öyle yapıyorum Memnundum o emzikten
Gunesinanasi Mevara bu arada büyük evet. Hemşireler Daha hastanedeyken aldırmıştı bize yavrumun yüzü kadardı 😂 ama tuttu bizim ki :)
Mevara mell81 evet emziriyorum sürekli ama emme süresi uzun oluyor ve sürekli kusuyor. En azından sindirsin diye biraz emzik veriyorum
espalp Mevara ben onu almadım ama arkadaşım almıştı. Çok ağır olduğu için bebeği tutamamıştı yeni doğduğunda. Sonra gidip birlikte avent ultra soft aldık 🙏🏻
tubatalay Mevara ben avent freeflow almıştım o da büyüktü fakat oğlumun emziği tutması 15 gün sürdü☺️5,5 aylık ve emziğini çok seviyor.
Tosbigim Mevara soothie yi benim oğlum tutmadı.. benim oğlum aslında hiçbirini tutmuyor 1 ay 23 günlük