Yuksell Arkadaşlar ptt ye doğum yardımı için gittim. Bana 208 t yatmış. Görevli normalde herkese 300 yatıyor bir araştırın dedi. Sizce nedir bu 208. Sizler ne aldınız.
Melinda101019 Yuksell Bu doğum yardımı ilk çocuğa verilen parw değilmi ? Nereye başvuru yapıyoruz bizim 21 gün oldu ne kadar sürede aldınız ?
Yuksell Melinda101019 ben şubatta doğum yaptım. Sanırım doğumdan kısa süre sonra yatıyor. Fakat ben geciktirdim. Bugün aldım daha. O da eksik 😁
smnr55 Melinda101019 ilk çocuğa 300 ikinciye 400 sonraki çocuklara 600 bir kereliğine mahsus Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri ya da Sosyal Hizmet Merkezlerine yapılır. ben paramı 2 aya yakın bi süre sonra aldım.
smnr55 Yuksell süt parası da var 180₺ galiba ama biz alamadık eşim devlet memuru olduğu için alamıyormusuz öyle dedi PTT deki sorumlu.
Melinda101019 smnr55 Doğumdan ne kadar süre sonra başvuru yaptınız ? Evet geç veriyorlarmış onu duymuştum. Birde başvuru için neler isteniliyor
smnr55 Melinda101019 Eşim yaptı doğumdan önce herhalde tam bilmiyorum doğumdan 2 ay sonra olması gerek parayı elimize aldık