Kbckr52 Kızlar randevu aldım adetken mı takıyorlar birde spiral ücreti veriyormuyuzzz devlette ve çok acıyor mu kaç dakika sürüyor ?
Zehraa1 Kbckr52 hiç acı yok normal muayene gibi düşün 10 dk sürmüyo adetinin 3. Günü gidersen daha iyi benim doktorum öle demişti bende korkarak gittim bu mu dedim endişe etme anlamıyosun bile 😊
Edanurmehmet Kbckr52 Ben adetli değildim valla salı günü kan alındı hamilelik var mı dye bakıldı bişey çıkmadı ertesi gün spiral taktılar 3-4 dk sürdü hiç acımadı
Umaysukusunannesi Nilay_80 Zehraa1 kızlar 40 ımız çıktı ama regli olmadım daha regli aylarca olmayan varmış aylarca regli olmazsam nasıl taktırcam sprial
Zeynep228 Zehraa1 nasıl yani neden adetken gidiliyor 😳😳 İsveç’te yaşıyorum da 1 buçuk senedir spiralim var ve takarken adet olmamam gerektiğini söyleyip öyle takmıştı 😳 çok şaşırdım Şuan
Secilbag Zeynep228 Takılırken adetli olma zorunluluğu yok aslında. Doktorlar hamilelik şüphesinden kurtulmak adına adet dönemini bekletiyorlar. Eğer ki eminseniz hamilelik şüpheniz olmadığına dair tabiki de takıyorlar normal dönemde de. Benim o şekilde takıldı.
-Sweetdream- Umaysukusunannesi bende yeni taktırdım özel hastanede 40 kontrolüm vardı o zaman gittiğimde söyledim doktoruma 5 dk içinde takıldı öyle ağrılı sancılı bi durum da olmadı adetliyken gel de demedi normal doğum sonrası muayenemi yaptı ardından spiralimi taktı
Hayris Kbckr52 adetliyken takıyorlar ücret talep etmiyor devlet hastaneleri acıma konusuna gelince ben sezeryan oldugum için belki çok acıdı çok geçmedi 2 hafta sonrada kaydı zaten çıkarttırdım bi daha istemedim
Nescafemm Kbckr52 bende dün taktırdım adetliyken olması gerekiyormuş. Önceden aderli değilken gittim takmadılar . 5 dakka kadar birşey sürdü acımıyor
NoOne Kbckr52 ben adet olmadan taktırdım beta hcg testi iste sadece. Hayır acımıyor benimki bi kaç dakika sürmüştü. Devlet ücret almıyor bakır spiral takıyor, sen istersen eczaneden hormonlu spiral alabilirsin
NoOne Umaysukusunannesi yanlış bilgi vermek istemem ben şöyle biliyorum hormonlu yaşı geçkin kadınlar için bakır genç kadınlar için takılıyormuş. Hormonlunun kullanım süresi 5 yıl, bakırınki 10 yıl.
Hayris Zeynebim kasıklarımda ağrı oldu benim en belirgin kayma özelliği adet dışı olan sürekli kanamaymış