miniksavasciveannesi Kizlar oglum 16 aylik oldu inek sütü icebilirmi ya ek gida almiyo hep beni emiyo meyveli sut denedim sevdi acabada kaldim 1 yas sonrasi icebilir diye duydum ama emin degilim ??
merkursavascisi_06 miniksavasciveannesi hazır olanlardan vermeyin evde kendiniz çilekle muzla blenderdan geçirerek ve günde belli miktarı (200 ml) geçmeyerek verebilirsinşz artık inek sütü diye biliyorum
Gmznr2909 miniksavasciveannesi bende hevesle inek sütü içeceği günü bekledim ama oğlum hiç sevmedi meyve suyu da sevmiyor sadece su birde kola vardı masa da zor aldım elinden versem içecek de kaldırdım hemen
livanurvealpinannesi61 miniksavasciveannesi anne sütü alıyorsa inek sütü vermenize gerek yokki. Emdiği için yemek yemiyorsa emzirmeyi azaltmanız gerek.
AdaPrenses Dr muz 2 yasına kadar süt vermeyın dedı.ama gecen parkta teyzenın bırı meyvelı sut verdı içtı bı sıkıntı yasamadık ama 2 yasa kadar vermeyı dusunmuyorum
miniksavasciveannesi livanurvealpinannesi61 oyle hep verdigim birsey degil ya kuzenleri icerken elinden aliyo tadina bakip birakiyo gibi bi kutu icmez yani
miniksavasciveannesi Berfinasel58 bi arada corba icer yemiyo baska .s zorlamada yapsan kotu oluyo hasta benim oğlum bende zorlamiyorum alsin olla diye masaya gelir ne varsa denemesini yaparim ama aldigini alir almazsa almaz 🤷🏻♀️
Poyrazin_annesii Ek gıda hıc mi yemıyor. Ben 1 yalından sonra inek sütü ve bal karıstırıp verdm meyvelı sütte verılır bnce . Tabıkı ınek sütüne alerjısı yoksa verın
miniksavasciveannesi Poyrazin_annesii yok hastaligindan dolayo yutma reflexsi cok zayif oyuzden genelde emer corba iste icerse icer