Gamzeliff Kızlar tutarak yada destekli olarak kısa süreli ne zaman oturtmaya başladınız biz 3.5ayligiz bazen dediğim şekillerde kısa süreli oturuyor yada kollarından tutunca ayaklarının üstünde kısa süreli duruyor ama erken mi bilmiyorum kas hareketleri içinde kimisi iyi diyor
Emine003 Gamzeliff canım ben kucağımda 4 aylıkken felan oturttum sonra destekli derken 5 aylık oldu desteksiz oturdu maşallah 🥰 ama doktorumuz muayene etti kaslarının çok kuvvetli olduğunu hazır olduğunu söyledi öyle olunca oturttum canım
Kayra2811 Gamzeliff 4. Aydan sonra kucakta destekli oturtabilirsin demişti doktor bana ama ayakta durdurmayın çarpık olur çocuk henüz kemikleri vücudunu taşıyacak kadar güçlenmedi bence
kasimonbes Gamzeliff kucaginiza oturtturugunuzda kendini ve govdesini kaldiriyorsa oturmaya hazirdir ❤️
Gamzeliff kasimonbes ayakta sallarken sırtüstü yatarken filan sürekli kendini kaldırmaya çalışıyor canm kaldirmayinca da başlıyor ağlamaya bende mecbur kısa süreli kaldırıyorum canm ya
Melis1706 Gamzeliff doktorumuz 4 aylikken oturmaya baskiuorlar demisti ben 4,5 aylikken oturtmaya basladim doktor onerimizle hep dik durmak istiyordu cokta asiri destekli yapmadimkisa surede oturdu 5,5 aylikken tam desteksiz oturdu
Gamzeliff Melis1706 genelde dört aylık heralde canm artık büyüdükçe yatmak istemiyorlar ya kalkmak istiyor kalkmayinca ağlıyor az az kaldırıyorum ne yapayım🙈
Ewolwia Gamzeliff 3aylikken kucagimda destekli oturttum kendiside yattigi yerden kalkmaya calisirken ellerinden tutup ayakta duruyodu ck mutlu oluyordu hop hop yapiyordu
Gamzeliff Ewolwia ay aynı durum bizde canm kalkmak istiyor öyle ayakta durunca da bakiniyor etrafa seviniyor yoksa cıngar kopuyor 😅büyük insanlarmis gibi daha sen kalıbına bakmadan nelere kalkisiyorsun çocuğum diyorum😅🤣
seboss35 Gamzeliff 4.5-5. Aylıkken oturma isteği vardı kucağımda oturtmaya sonra da destekli oturtmaya başladım ama şuan 8 aylık desteksiz uzun süre oturamıyor hala