kasimonbes Merhaba canim anneler Haydi tanisalim Ankara Eryaman / ama yakin zaman İstanbul olabilir ☺️
benkosarim kasimonbes İstanbul Pendik ten selamlar kiralık ev arıyorum hangi semtte bulursam oralı olacağım gibi 😁😁 Gebze Darıca tuzla neresi olursa artık
Ebruceylan Merhaba Antalya lara Güzeloba 🥹 4.ay atağı yaşıyoruz bizim gibi olan annişler destek olalım birbirimize 😅😅
Sahingiller Ebruceylan çok şükür onu geçeli baya oldu da atakların ardı arkası kesilmiyor 😂15 ayligiz bizde
BskSrc Ebruceylan ben de Güzeloba’dayım, bizimki 3 ay 2 günlük.. tecrübelerini bana aktarabilirsin 🤤😬
mervekb Sahingiller Sırrın karşıyakadayım ben de, şubat başında taşındık buraya eşim dışında kimsem yok benim, görev yerim ve memleketim Kahramanmaraş doğum izninden dolayı bi süre Urfada olacağım inşallah. Bebeğim 2.5 aylık.
meryembrl Sahingiller mervekb Elifayla1 6347-s kızlar urfa anneleri grubumuz var gelmek isterseniz eklerim sizi de
kasimonbes Sahingiller yok canim is kurmak icin geldik istanbulluyuz normalde, istanbula geri donme soz konusu suan evde gundem 😊
Sahingiller kasimonbes himm anladim canim.bende 3 sene çalıştım İstanbul da şuan. Ücretsiz izindeyim kadrom hâlâ İstanbul da eş durumu vs yapacam inşallah
Ebruceylan Oglumbenm_12 vallahi hiç demeyin.. dr uyla konuştum gaz sancısı olabilir dedi belki diş de çıkarıyor olabilirmiş çok erken degıl mi diye sorduğumda olabiliyormuş bazı bebeklerde. Takip ediyoruz şimdi
Denizinanne ApoEsraMuhammed aaa bende batman merkezliyim ama evlendim bursaya gelin geldim ailem orda daha ama
Egemannesi benkosarim bende Pendik Güllübağlarda oturuyorum oturduğum bina da kiralık daire var kıra yüksek
Busramaden kasimonbes ankara sıncan yenıkent bende ıstanbuldan geldım ama donme soz konusu degıl malesef 🤦♀️
Ayse_asel cahillesohbetikestim bnde Afyondayim cnm sen neresinden Sumeyyetrnc geçen sene gungorendeydim Afyona taşındım