Serpil2019 Anlamadım gitti buda yeni huy mu geceleri uyanıyor dk başı memeyi tutuyor susuyor emiyor geri yatırıyorum ağlayarak uyanıyor bi sıkıntı desem yok neden Böyle anlamadım ben ya çok huysuzlaştı ataksa lütfen biri anlatsın bana
Ezgimstf NisaEla canım ya sana zahmet bı bakar mısın benimkine de çıldırıyor bu ara 26 Nisa’n doğması gerek tarih canım doğduğu tarih 28 Mart erkek
gokalpkus Serpil2019 ay aynı benim oğlumu anlatıyorsun 😁 gündüz uyku az ama gece güzel uyurdu şimdi ne oldu bilmiyorum gündüz yine doğru düzgün uyku yok ama gece 10defa kalkıyo 🤦🏽♀️
Cansuyasar minikoglusdoga canım banada bakarmısın tahmini 14 temmuz 24 haziranda doğdular ikiz bebek kız
Lylknt01 minikoglusdoga benimki de hesaplar mısınız tahmini doğum tarihi 31 temmuz 22 temmuz da sezeryan oldum
Tgcs minikoglusdoga beklenen 18 eylul dpgdugu 13 eylul, erkek. Şimdiden saat bası yanarak aglayam benim de bir bebegım var atak mı acaba
Gamzebysl minikoglusdoga Nolur bana da bakin mahvoldum durmuyor hicccc. Erkek tahmini 03 eylül 2019 26 ağustos doğumlu
ayse_60 minikoglusdoga bizimkini de hesaplar mısınız beklenen tarih 29 temmuz doğduğu tarih 18 temmuz kız bebek 😊
Durucukk Banada bakarmısınız gece güzel uyuyan bebeğim uyumaz oldu ya diş ya atak bilemiyorum 24 Mayıs doğum tarihi 8 Haziran doğması gereken tarih şimdiden teşekkürler