damlaa06 Kizlar merhaba bebegimin kafasinda sari lekeler var konak baslangiciymis kaynanam oyle dedi cogalmadan nasil onleyebilirim haftada 3 kere de banyo yaptiriyorum neymis temiz bakilmadiginda oluyormus oyle diyor kendileri
Sedacoo damlaa06 hanfendi kafasına zeytin yağı sürün 10 15 dk bekletin elinizle narin narin övün eviniz sıcaksa hergün duş aldırın mustelanın konak şampuanı var onunla kafasını yumuşak tarakla tarayın geçecektir geçmiş olsun
EmineYilmaz damlaa06 haftada 3 gün bence az canım ben her gün yıkıyorum Benim Kızımda da oldu. Yıkamadan 1-2 saat önce saf zeytinyağ sürdüm öyle yıkadım. Konak tarağı ile taradım 2 günde geçti
cahillesohbetikestim damlaa06 banyodan önce kafasına zeytinyağı sürün biraz bekledikten sonra yavaşça tarayın. Sonrasında banyosunu yaptırın bir kaç banyo tekrarlarsanız çabuk geçer.
Berill_ damlaa06 ayyne alakası var ya bebeğim vücudundaki fazla yapı atıyor o şekilde çözümüde zeytinyağına karbonat karıştır kafasına sür beklet sonra tara sonra banyo yaptır 3 kere bu şekilde yaptıktan sonra tamamen geçiyo