2prnses1prens ElifDeniz21 8 aylık emmeklemenin e si yok emekleme olmak zorunda değil zaten elinden tutunca yürüyo direk yürüyecek demekki bizimkilerde
ElifDeniz21 2prnses1prens Aynen bende ellerinden tutunca adım atıyor ama emekleme çabası içinde değil
birbaldefneannesi ElifDeniz21 Benim kızımda 8 ay bir haftalık 3 4 gündür totosunu kaldırıp komando gibi emekleye başladı ben ümidimi kesmiştim😅 yani her an sizi şaşırtabilir minik🌸
ElifDeniz21 birbaldefneannesi çok istiyorum emeklemesini ama belli ki bizim ki canı ne zaman isterse o zaman emekleyecek 🤷♀️
ElifDeniz21 tazebiirannee Çevrede hep bu aylarda emekleyen görünce bir an şüpheye düştüm acaba bişey mi var diye
Haydinn ElifDeniz21 hem kendi kıyaslamamız hem de çevre baskısı maalesef , ama her bebek ayrı bildiğiniz gibi
ElifDeniz21 Hilal28 Bu insanların söylemi yüzünden insan kendi çocuğunu rahat büyütemiyor olmayan şeyi insanın aklına sokarlar😑
Hilal28 ElifDeniz21 hiiç takmayın rahat olun ne kadar az insanla görüşürsek o kadar iyi😄 hele eskiler hiçbirşey bilmiyor çocuk büyütmek adına he he deyip geçiyorum ben