Ssvl35 3 aylık bir bebeğim var, doktoru güneş kremi onermedi fazla güneşe çıkarma dedi ama ben yine de güneş kremi süreceğim. Peki sivrisinekler icin nasil bir önlem aldınız? Sivenonun sinek koruyucusu küçük bebekler icin de kullanılıyor mu?
livanurvealpinannesi61 Ssvl35 güneş kremi 6 ay ve üzeri bebekler için kullanılır. 6 aydan küçük bebeklere güneş kremi Kullanılmaz yalnız. Sinek kovucu olarak sıveno tek geçerim içeriği temiz ve çok etkili. Ben kullandım geçen yaz çok memnunum.
livanurvealpinannesi61 Mamacita22 ben ıncia nın yorumlarını beğenmedim çoğu kişi kokusu çok ağır etkisi yok yazmıştı. Yorumlara bakarak sıveno aldım geçen yaz kullandım çok etkili. Siz bilirsiniz bence sıveno daha iyi.
Mamacita22 merve171214 memnun kaldınız mı gün içinde ne sıklıkta kullandınız sivenoda ayrıca kene içinde yazıyor kararsızım
Mamacita22 merve171214 teşekkürler 🌸güneş koruyucu olarak tavsiyeniz var mı ıncia düşünüyorum ama kıvamının katı olduğunu beyazlık bıraktığını okudum
merve171214 Mamacita22 güneş kremi de incia kullanıyorum ondan da memnunum böyle bir sorun yaşamadım hiç
Alse35 Ssvl35 drrifatcanozturk var instada tamamen bitkisel bir ilaç önermiş link yasak diye paylaşmıyorum ama paylaşımına bakıp yorumları oku istersen