pamuksekerinannesii Nasıl gidiyor nedir durumlarınız☺️ 2. Kez anne oldum yanımda iki bebeğimde şimdi bi onu seviyorum bi onu ne güzel şey ana olmak yahu
Deletedmom_110 pamuksekerinannesii 2 çocukla yola devam 3 ay 25 günlük oğlum var demin namazdan snra baktım mis mis kızımda 5 yaşında sağlıkla büyütün inş🌸🌸
[silindi] pamuksekerinannesii Gazlı, tuzlu bir bebiş benim oğlan. Bir gün gaz, kaka sorunumuz yoksa, diğer gün mum tutturuyor valla 🥺 Ama olsun o benim meleğim, anne olmak çok güzel bir şeymiş ❤️
Duyulurum pamuksekerinannesii Allah bağışlasın yavrularınızı, kolaylıklar diliyorum 🤍🧡🤍 ben de 3 ay sonra ikinci bebeğimi doğuracağım inşallah, beni neler bekliyor düşüncesi de kafamdan hiç gitmiyor :')
pamuksekerinannesii Duyulurum bende hep merak ettim ama twhmin edilen şeyler oluyor allah yardımda ediyor😍
Emine_elis pamuksekerinannesii 23 günlüğz 1 buçuk yıl fln bekledm hmn olmadı rabbim isteyen herkese nasip etsn çok güzel bı duyguymş anlatılmaz yaşanır 🥰😍
durukusunannesi_ pamuksekerinannesii hem dünyanın en güzel şeyi anne olmak hemde en zor şeyi Herşeyden çok seviyorum pamuğumu dualarımın karşılığı o 😻
Profanne pamuksekerinannesii Allah sabır versin inşallah akıllı cocuklardır zorlanmadan büyütürsünüz destek vereniniz var mı
pamuksekerinannesii Profanne ailemleyim şu an ama evime dönecegim tek basıma daha rahat cocuk büyütmek :)
Barbekusos pamuksekerinannesii dünyanın en güzel resmini ciziyormusum ama bunun için ayak parmaklarımi kullaniyormusum gibi, hem müthiş hem çok zor geçiyor :)))
PasifikOkyanusu pamuksekerinannesii bol uykusuz,yorgun ve bir okadarda güzel iyki var kuzularım iki çocukla çok zormuş annelik gerçekten 🤭 canları sağ olsun sağlıkları yerinde olsun tüm yorgunluk,uykusuzluk gelip geçer Allah’ın izniyle 🤗
ahmet8emirmommy Kendi gözümden bile kıskanarak 3 ayı geçirmiş bulunmaktayım 😂 bakmaya bile doyamıyorum mis oğluşumu🥰
omerinannesi_2705 pamuksekerinannesii 11 aylık bir oğlum var çok zor zamanlardan geçiyorum ama onun bir gülüşü tüm sıkıntılarımı unutturuyor 💓 Tarif edilemez bir sevgi 🌹 Çok seviyorum oğlumu iyiki var . Rabbim evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin ❤️❤️