Gamzetrkmn Bunu yaşayan var mı bebeğim 18 günlük özellikle geceleri sürekli ağlıyorum hala adapte olamadım çok zor geliyor ama bir yandan böyle düşününce beneğime bir şey olur siye de korkuyorum çok zor zamanlar yaşayan oldu mu hiç
busraslan1 Gamzetrkmn ben de özellikle geceleri bi anda ağlama halleri geliyordu durduramıyordum niye ağladığımı bilmiyorum diyodum hiçbir teselliye inanmıyordum saat 7 oldu mu kötü olmaya başlıyordum dışarı çık beni iyileştiren tek şey o oldu her haftasonu gezmeye gittim haftaiçi yardım edenler oldu şimdi 2 ay oldu oğlum da ben de birbirimize alıştık çok haklısın şu an geçmeyecek gibi geliyor bana da öyle geliyordu ama geçiyor tek ilacın şu an kendini robot gibi hissediyo olabilirsin ama 1.5-2 aydan sonra minicik gülümsemesi sana enerji vericek az kaldı 🙏🏻
miracinannesi21_ Gamzetrkmn bende öylediydim gece evi ayağa kaldırırdım ağlamaktan yatamadım kaybetme korkusu yetememe kaygısı alışacakmıyım yapabilecek miyim derken 7 ay oldu bile çok şükür inananın hemen hemen bütün kadınlar yaşıyordur eşinizden destek isteyin Allah razı olsun eşim beni karşısına alıp gecenin bir yarısı saatlerce konuşup teselli etmeye çalışırdı ve iyi gelirdi hiç korkutmayın kendinizi anın tadını çıkarın mis gibi cennet kokusunu içinize çekin Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAlllah hepimize.
CmreKSidar Gamzetrkmn çok kötüydüm psikolojik olarak bitik durumdaydım ki ben yaşamam diye düşünüyordum eşim evden gitmesin hep yanımda olsun istiyordum sürekli ağlıyordun hatta eşime bu ruh halim değişmezse yardım almayı düşünüyorum demiştim ama yavaş yavaş azaldı o etkiler merak etmeyin geçiyor
Semanuripek Lohusa depresyonunu çoğu kadın farklı şekillerde yaşıyor. Hiç korkma geçiyor. İlerde bebeğinle çok güzel zamanlar seni bekliyor. Yanında biri varsa mutlaka yardım iste. Mümkünse gün içinde beş dakika da olsa dışarı çık sana çok iyi gelecektir.
Mihrimahim16 Ben lohusa depresyonu geçirmedim Rabbim e çok şükür… Alışma dönemindesin elbet geçecek yardımcın varmı yaninda canım ?
Mervil Gamzetrkmn gel bana sor bacım ne çektim ne ağladım böyle yazılar okuyodum acaba geçicek mi diye öyle de bir geçiyor ki sen hiç merak etme bebeğine sarıl kokusunu bol bol çek içine güven bana geçecek ♥️