Carpediemmm Bugün 5 mayıs ay tutulması varmış. Bebeğim öğlen uykusunda da gece uykusuna da kaç kez uyandı ve geri uykuya döndürmekte çok zorlandım hiç böyle olmazdı. Acaba tutulmadan mı, sizde durumlar nasıl?
irva Carpediemmm Benim oğlum çok etkilenir böyle şeylerden.Şuan 2.5 yaşında gece uykusu hep düzenlidir bildim bileli.Ama böyle zamanlarda bir kaç gün önceden başlıyor huzursuzluğu asiliği hepten.Gece mızmızlandı sürekli.Sabah mutlu uyandı umarım etkisi bitmiştir.
ElifHazall Carpediemmm ay tutulmasından mi bilemem ama kızımda gece hiç uyumadı uyudu uyandı agladı bi kac gündür böyleydi dün gece dibini gördük🙄
Minigim38 Carpediemmm ayyy akrep burcu kısıma çok etki etti sanırım bir enerji doluydu 24 saat içinde 30 dakika anca uyudu inşallah bundan kaynaklıdır ve alışkanlık haline dönüşmez🤦♀️6 ayligiz
Carpediemmm irva benimkide sabah mutlu uyandı şükür🙏Takip ettiğim bi fenomenin de dün uyumamış bebesi. Etkileniyorlar bencede gökyüzü olaylarından
irva Carpediemmm Evet bazı insanlarda oluyor bu durum.Bende çok etkilenirim kaç gündür gergin ve sinirliyim eşim etkilenmez hiç.Dalga geçiyordu bizle ay senle oğlana tutulmuş bu ne şiddet bu ne celal diye.😅 Yıldızı düşük olanlar etkileniyor genelde.
irva Carpediemmm Evet 😊 Ay tutulması akrep burcundaydı oğlum akrep burcu.Benim de yükselenim akrep.İnşallah güzel enerjilerle geri dönüş yapar bizlere.🫶
Mamaaaaa Benim kızımda huysuzlandı çok zor uyudu 10 dk da bir aglayarak uyandı geri uykuya dönmesi çok zor oldu falan dedim kesin dolunay bişey var bi baktim hem dolunay hem tutulma varmış ben çok etkilenirim bebem bari etkilenmeseydi böyle şeylerden 🥲