Mehtaponurs nur09_ Başlangic sizin ki önlem almakta fayda var Sicak su torbasi iyi gelir emzirince veya saginca da açilir tikanan bolge Zaten hissedersiniz bebeginiz emdikce sanki icinizde dügümler cozuluyormus gibi oluyor
nur09_ Mehtaponurs ay inşallah geçer yaa 4 aylık olucaz doğduğu vakit hiç böyle olmadı Allah böyle olanların yardımcısı olsun gerçekten Allahtan çok ağrım yok
aysegenckaya Mastit mi bilmem ama havluyu ütü ile ısıtıp göğüse koy sıcağı ile kremle bepanten olabilir göğüs ucuna doğru masaj yapabilirsin kanalları açıyor emzir ya da pompa ile çektikten sonra soğuk kopmres yaparsan iyi gelebilir açılır tıkanıklıklar inşallah
Sevoinci nur09_ aynı şeyi yaşadım ateş yaptı bende titremeyle beraber yaşlı bi teyze zamanında nane koyarak geçirdiklerini anlatmış anneme denedim ve geçti mutlaka yapın
Sevoinci nur09_ taze naneyi yıkadım kuruladım gece yatmadan yumru gibi olan yerin üzerine koydum uyudum yanma oldu zaten bi baktım sabaha geçmiş
Aleynalmira nur09_ havlulunun üzerine buz koyarak yaptım birde bir süt ponpan var ise onun yardımı ile sütünü boşalt boşaldı dan emin ol bebeğini emzir ki memeyi unutmasın benim doktorum öyle demisti