Alerjik bebişli diyette olan anneler. sizinle mutluluğumu paylaşıp size enerji vermeye geldim kizz. Valla kendimi dilan polat kadar zengin hissediyorum. Sabah gözümü açınca villada baş ucumda dolarlı buketim var sanki🤣 neyse konuya geleyim. Bilenler bilir bebeğimin çoklu besin alerjisi vardı. Süt, yumurta, koyun-keci eti, mercimek,kuru fasulye, kapya biber, Havuç besinlere. Havuç geçmişti zaten. 9. Ayda yumurta denedik olmadı ve 1 ay önce süt diyetini acamaya başladık doktorumla ben yedim problem olmadı tam 1 aydır yiyordum ama bu postu açmak için bebisimin yemesini bekledim ve çarşamba günü sabah doktora gittik bebeğime yoğurt yedirdik. Bebeğim genelde gece tepki verdiği ve daraldığı için hastanede kalmak istedim ve geceyi hastanede geçirdik sorun olmadı elhamdülillah. Ve çarşamba gününden beri bebegimde yoğurt peynir sütlü şeyler yiyor. Tepkilerine bayılıyorum. Aaa bide ben anlatmıştım burda rüyalarımda kaşarlı tostlar görüyordum rüyamda bile yiyemiyordum. Hahah. Neyse gerçekte yedim valla diyetteydim diyeti falan unuttum yarım ekmek gömdüm yani. O değil fark ettim ki yoğurdun tadını unutmuşum Bi acayip geldi neyse darısı yumurtaya diyelim. Bebeğimin süt alerjisi tamm 1 yıl 15 günde gecti ilk yoğurdunu 1yas 15 gunlukken yemiş oldu valla çok mutluyum rabbim bekleyen herkese nasip etsin.