Derinn16 Kızlar uyuz oldum kaşıntıdan ölüyorum.Allah için yaşayıpta çözüm bulan varsa sölesin bana her yerim yara oldu 😢😢
ehlenmomyy Derinn16 geçmiş olsun cildiyeye gitmeniz gerek biz kwellada kullandik işe yaramadi şuan metrin krem ile eczanede kukurtlu karişim hazirlatti doktor onu kullaniyoruz
Elanur-mehmetaliannesi Derinn16 neyden kimden nasıl bulaşmıştır. Biliyor musunuz? Etrafinizda varmi Travazol hametan ek olarak bunu da kullanın. Doktorun verdigi karışım kükürtlü iyi geliyor
Sareayseatariz Derinn16 biz wilkinson pomadla kurtulduk çok şükür çok illlet bişe Allah’ım yardımcınız olsun hala ara ara kasiniyorum korkuyorum yeniden olacak diye
Derinn16 ehlenmomyy vazelinle kükürtlü bir karışım hazırlattı dr sölediğinz bumu?işe yarıyormu bi kaç gün kullandm hiç bi işe yaramadı😤😤
AlinaUmyy Valla çözüm bulan varsa vanada söylesin 1 senedir uğraşıyoruz kızım 1 aylıktı yakalandı şuan 8 aylık hala kurtulamadık bıktık artık
symacngl Biz eczanede hazırlattığımız bir kremle kurtulduk. Doktor reçete yazmıştı. Diğer hazır kremlerle asla geçmedi. O kremlerin kokusu, lekesi asla çıkmadı. Travma yaşattı bize resmen. Reçeteyi bulabilirsem size atarım.
Derinn16 symacngl vazelinle kükürt karışımı bişey değilmi?işe yaradımı üç gündür kullanıyorum pek geçmedi kaşıntım😢😢
izd Derinn16 muhakkal bir dermatolog ile görüşün, onların kükürtlü bir karışım kremi var. Balsam daha doğrusu. Düzenli kullanım ile atlatmamak imkansız..
ehlenmomyy Derinn16 evet o 1 ay kullanacaksniz hemen etki gosterirmi sanmiyorum kaşinti azalmasi için deloday alerji hapi yazmişti doktormz
Deralina12 Derinn16 geçmiş olsun uzun ve sabır gerektiren durum kullanmaya devam edin 3.gun 4. Gun duş alın sonra tekrar edin kullanmaya 10 günlük tedavi kükürt sabunu rahatlatır biraz
Deralina12 Ayyy uyuz deyince bile kaşıntı tutuyor. Çok şükür gectı aylar önce kurtulduk ama o dönemde 5 kilo verdim herşeyi yıkayıp silmekten kaynatmaktan başka türlü geçmiyor günlük çarşaf yastık yüzü kaynıcak kıyafetler kaynıcak 60 derece attım hassas olanlar poşete girdi ağzı bağladım 4 gün halılar yıkamaya koltuklar buharla yataklar buharla yıkandı kapı kolları yerler sirke ile sildim ve kesinlikle kükürt sabunu mutlaka alışkanlık edinin eczacı kükürt kaırşım yaptı her banyoda önce sirkeli sonra tuzlu su yaptım iyice keselenin banyo suyunun içine sirke döktüm