Esoes29 3 aylık bebeğim var gece uyurken çoraplamk yatmalı yoksa corapsız mı siz nasıl yatırıyorsunuz ?
Haydiellerhavaya Esoes29 ben çorapsız yatırıyorum 3 buçuk aylık. İlk 2 ay çorapla yattı sadece oda tek kat çorap
ymn2019 Esoes29 bence skmayacak sekilde ayagni bileğini gydirmeli ancak yaz günü yada hava sıcak olduğu bahar gnlernde gerek yok
Show_must_go_on Esoes29 2 ay çoraplı uyku tulumu vardı onunla yatırdım baktım rahat etmiyor çorapsız yattı hep 14 aylık olacak bir kaç güne hala çorapsız yatar
Wanderlust Esoes29 ilk ay annem yanimdaydi asla cikarttirmadi ama 2.aydan itibaren corapsiz yatar ustu aciktir hic kat kat giydirmedim nasil alisirsa oyle gidiyor sukur nerdeyse hic hasta olmaz. Soguga alisik sicagi sevmez 2 yasinda suan herseyi de anlatiyor zaten ususe veya terlese hemen gelir der giyelm usudum veya terledim cikar diye
Zeynosileannis Esoes29 Nisanda doğdu 1 buçuk ay falan çorapla yattı zaten sonra yaz geldi geçtiğimiz kışta hiç çorapla yatırmadım ayağına battaniye örtüyorum
Aleynalmira Esoes29 Doktorlar gece uyurken çorapsız yatırın kan dolaşımı olsun dediği için geceleri hiç çorap giydirmedim
ElizzAda Esoes29 valla 16 aylık yazlari haric hep çorapla yatırdım. Çünkü ben asla çorapsız yatamam ayaklarım üşürse uyuyamam bütün gece tuvaleten gelemem 🙃onu da öyle düşünüyorum. Üşürse derdini anlatamayacak. Sonra ileride istedigi gibi yatsın.
Neslihan_46 5,5 aylık 15 gündür çıkarıyorum çorapları daha rahat ediyor öncesinde hasta olur diye korktum ama havalarda daha iyi çıkarıyorum
izd Esoes29 sadece banyo yaptığı akşamlar giydiriyorum bazen de aşırı gazı oluyor sadece o zamanlarda.. onun dışında kendinden çoraplı veya işte ayakları kapalı mı diyim ne diyim o tip tulum veya pantolon giydiriyorum.
Gyalinn Esoes29 çorapsız, uyku tulumuyla yatırıyorum. İlk zamanlar patikli tulum giydiriyordum çorap sıkmasın diye.