NariNariKiminYari Eylule o zaman süslü oluyorlar diye göbeğini de deldirelim burnunu da deldirelim sonradan acı çekmesinler hazır hatırlamıyorken hepsini aradan çıkaralım bu mantık çok yanlış kendi zevkine göre çocuğun kulağını deldirmek
Eylule NariNariKiminYari NariNariKiminYari demek istediğim kulağı geçtim her yerini deldiriyolar kulak basit mesele demek istemiştim ama siz anlamamışsınız. Her neyse çok gereksiz ve saçma bi’ tartışma oldu.
Bilgiliannee cicekkizlarimbalkizlarim Canım on gün sonra küpe değişiyor mu aynı küpe mi kalıyor yani başta kuyumcu mu küpe takıyor sonrasında kendimiz altın mı taktırmamız gerekiyor malum normal küpeler yara yaparsa diye
cicekkizlarimbalkizlarim Bilgiliannee Bize altın küpe hediye gelmişti. Kuyumcu delerken gümüş takıyor. 10 gün sonra bunu çıkarıp altını takabilirsiniz dedi.
NariNariKiminYari A_12ynr deldirmesine karşı değilim zaten ki kızımda yok oğlum var kulağını deldirmek istese karşı çıkmam zaten ama kendi kararını kendi verir
Meva21 Elifdm 14 aylıkken deldirdim hiç sorun yaşamadık daha küçük deldirenlerde var büyüdükçe anlıyorlar çıkartır fikrim
cicekkizlarimbalkizlarim Birdunyabircennetannesi Ay Allah aşkına 7-8 aylık BİREY üzerinden ne kadar duyar kastınız. Yani bide bayıl Feriha. Siz kendi çocuğunuza yapmayın. Yapana da seslenmeyin. Bakın saygı duyun demiyorum. Sizin olmayan bir çocuğun bedeni üzerinden bu kadar duyar kasmayın. Iyi geceler.
Cs1879 Elifdm haftasonu deldirdik 8 aylık kızım kulağını kremle uyuşturup deldiler sorun yaşamadık o an sesinden 10 sn ağlamadı desem sonrasında normal hayatımıza devam ettik