zhrcyln Hanimlar 5. ayımıza girdik oğlum yemek istiyor ama ne yedirecegimi bilemiyorum siz ne zaman basladiniz meyveli püre aldim versem tamamını yiyecekti neredeyse
Semaaa39 zhrcyln 5 ay erken değil mi? Birde meyveli püre satın almışsınız içindekilere dikkat ettiniz mi? Genelde ev yapımı yoğurtla 3 gün kuralıyla başlanır ve sebzelerle devam edilir. Başta meyve verirseniz sebzeleri beğenmezler
Sdmgc zhrcyln 5 ayı tam doldurmadan doktorumuz tadımlara başlattı şu an 6 ay dolucak püreler ve çorbalar veriyorum. Yalnız dışarıdan almanızı tavsiye etmem evde kendiniz meyve irmik veya pirinc unuyla yapabilirsiniz bunları
zhrcyln Semaaa39 baktım aldım? ya da bakmadan aldım bu kadar sert çıkışa ne gerek var? 3 gün kuralı zorunlu mu yani illa ben yapmak istemiyorsam
Semaaa39 zhrcyln sert çıkış derken? Çocuk sizin hanımefendi nasıl ilerlemek istiyorsanız öyle ilerleyin ozaman. 3 gün kuralına uymazsanız alerjısı çıkarsada ben uymak istemedim dersiniz. Yani başta meyve püresi satın almanız hata
Burcuskovski 3 gün kuralıyla ilerlemezseniz bebeğin neye alerjisi var bilemezsiniz@“zhrcyln”#p25701482
Semaaa39 Uyukizim-33 aynı gıdayı en az 3 gün vermek demek. İlk gün 2-3 tatlı kaşığı 2. Gün 5-6 tatlı kaşığı gibi gibi. 3 gün içerisinde de gözlem yapılıyor işte gıdanın bebek üzerinde ne gibi etkileri olduğuna dair