Hazirangelini_ Kızlar oğlum 8 aylık sadece sol göğüsümü emiyor sağ göğsümü emmiyor ve sütüm azaldı baya geceleri emiyordu sadece şimdi daha geceleri de emmiyor sol göğsümde de süt azalıyor gibi geliyor ne yapmam lazım önerisi olan var mı 🥺
Aybers Hazirangelini_ aynısını ben yaşıyorum sol emiyor ama sağ da sanki bisey var emmiyor halbuki göğsüm doluda bazen yatarak emziriyorum ama pekte fayds etmiyor sanırım kendimiz sağım yapicaz ya tazzikli geliyor ordan yads ilk baş geliyor da sonra mı gelmiyor anlayamıyorum benimde 3 ay 20 günlük
Sevdapl Hazirangelini_ benim teyzem çocuklarını hep tek göğüsle büyütmüş. Göğsünün birinde sorun varmış. Diğer göğsünüze sağım yapmayı denediniz mi?
Sedaaag Hazirangelini_ bende yaşadım bu durumu uyku sersemiyken verdim sağ göğsümü . 15 gün sonra falan emdi ikisini de
Misssitare Benim bebeğimde öyle. Sağ göğsüm tazyikli geliyordu zamanla sola yöneldi. Sağı şimdi hiç istemiyor 30 cc bile zor çıkıyor. Arada sağıyorum ama bebeğin tutması gibi olmuyor.
cukcukreis Benim de tazyik sebebiyle sol göğsümü çok zor alıyor. Genelde gece veriyorum, ya da sağa yatırır gibi koltuk altıma doğru yatırıyorum, solumu sağ göğüs veriyormuş gibi veriyorum.
Miraesila Üzülme canım 17 aylık kızım var ve 5 aylıktan beri tek göğüs emiyor . Diğerini göğüs yapisindan veya sütun az gelmesinden dolayı beğenmedi sagarak devam ettik birkaç ay ama biberonla da beslenmek istemedi . Mecbur tek göğüs emmeye devam etti yetiyor da bitecek diye düşünme birinde süt olduğu sürece bitmez . Ama sürekli o göğüsten de emzirmeye devam et bırakma yani sagarak biberonla beslemeye çalış . Kolay gelsin .
Prensannesi265 Miraesila benimde 9 aylık tek göğüs emiyor. İki göğüs arasında belirgin olarak fark oluştu. Acaba öyle mi kalacak bilginiz var mı ya da sizde de oldu mu
Miraesila Prensannesi265 evet fark var baya 😂😂bı tanesi kocaman bi tanesi sönük duruyor ama ikisi emdiği zaman esitleniyor .
Hazirangelini_ Hepinize teşekkür ederim sağım yapmadım ama yapsam da eminim biberon tutmayacak suyu bile biberonla felan içmiyor çünkü ☹️ ama sağım yaparak artarsa denerim tabi