Deletedmom_123 Kuzu hiç korkma ilk gün bol bol kucak ve doktorun önerdiği ilaçlar ilk gün biraz ağlayacak sen hep kucğanda tut sakinleşir sonra ertesi gün her şey normalleşecek
Aybers Deletedmom_123 bunu kesin yapicam da o ağlarken bende ağlarım hiç dayanamıyorum içli içli ağlıyor hep yavrum
Aybers Mdorukkk hayırlısıyla atlatalım bakalım sizler sayesinde kendimi şu an daha rahat hissediyorum arkadaşlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız 😇 Deletedmom_123 @baykuskiz_ @BeyzaKeles @1ogrencianne
Mdorukkk Aybers bende öyleydim çok korkağım ama hemen iyileşti merak etme hemen geçecek öyle düşün. Hatta doktor bana sanki sen sünnet oldun demişti 😳🫣
Mdorukkk Aybers sende öyle bizi bilgilendire bilirsin ve bir şey sormak için falan yazabilirsin şimdiden hayırlı olsunnnnn❤️
baykuskiz_ Aybers iciniz cidden rahat olsun evet aglayacak ama panik olmayin siz geçip gidecek aradan çıkacak oyle düşünün 🌸
Geceperisi Aybers bizde haftaya sünnet olacağız inşallah o kadar korku panik var ki anlatamam bende tek başıma bakacam nasıl olacak hiç bir fikrim yok . Biz 5 buçuk aylık olduk sizinki kaç aylık
omerinannesi_2705 Aybers sünnet olacağı zaman anne ve babadan mı imza alınıyor yoksa sadece birinin imzası yeterli mi. Çok geçmiş olsun bu arada 💓
Aybers omerinannesi_2705 ben bilmiyorum yarın ilk defa gidicez bizmki hastane değil özel klinik yarın herseyi öğrencez
MuhammedMusa Oğlumda 20 gün sonra sünnet olacak. İki buçuk yaşında ama inşallah hemencecik iyileşir 🙌
Mirac-Asaf 1ogrencianne öyle mi yapayım bugün duş aldırdım ağladı dikişlerden dolayı mı uzun süre su içinde olsa sorun olmaz mı
1ogrencianne Mirac-Asaf hayır aksine dikişlerin daha çabuk toplanmasını sağlıyor netten bakabilirsiniz ☺️
Btlelsieivflx Bizde dün olduk geceyi güzel geçirdik bakalım evde yaptırdık sargı biraz yapışmıştı suya oturturun dedi sünnetçi öyle kolaylıkla aldık