aybikreis papatyamm_ Pf malesef bundan birşey çıkmıyor şikayetle avukatla uğraşıp daha çok masraf olur. Ben de bi kez ayakkabı aldım Allah bi geldi beb 37 giyiyorum. Bana gelen 44 numara kundura. Ağladım ağladım şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ama çok siniri bozuluyor insanın
PasifikOkyanusu papatyamm_ yok malesef çoktan sarı çizmeli Mehmet Ağa olmuşlar di zaten polise git dedim onada gitmedi
papatyamm_ Balkuupu evet bende işte diyorum ya görümcemle o an boş bulunduk hayatta yapmazdım sanırım ders olur
papatyamm_ Kızlar ben kargoyu aradım baya uğraştım firma başka kargoyla daha iş yapıyormuş tuhaf bir kargo ismi vardı. Kadın dedi firmaya ulaşıcam yatırmazsa ben onlardan kesip size atarım, inşallah yarsımcı olur.
Balbulutu papatyamm_ bir şey yapamadım engellediler beni çünkü ismini de değiştirmişler galiba bulamadım
Duyulurum papatyamm_ çok geçmiş olsun inşallah bir daha başınıza gelmez. Bunun yaşanmaması için önceden sayfayı Google’da araştırmanız lazımdı😞 zaten ödeme yapmadan izin vermiyor kargocular açmaya.
papatyamm_ Duyulurum evet doğru aslında ama bakmamıştım 😣bende hep öyle sanıyordum askında bizim hakkımız varmış açmak gibi bende artık açıcaö bundan sonra