Ecemnr7 Kızlar Bebeğim 3 ay 3 günlük yarın abimin kınası haftaya düğünü var ama korkuyorum kulaklarında işitme sorunu olur mu gitmemek hiç olmaz zaten aranızda bebişiyle düğüne katılan var mı bir sorun yaşadınız mı
La_ti_fe Ecemnr7 2 gun önce gttim yakinimin kinasina bizde 3.5 ayligiz gayette güzel dinledi bakindi etrafa insanlari izledi hic bir eziyeti olmadi bana ama biraz arka taraflara oturdum müzikten uzak🙄 suan iyiyz masallh bi sıkıntımız yok duyma ile ilgili
Ygtek Ecemnr7 10 günlükken bile gittim kulaklarında hiçbir sorun olmadı 3 düğüne daha gittim haftaya bitane daha düğün var yine gidicez 2 bucuk aylığız😂
gulsum2144 Ecemnr7 ben 2 ayllıkken gitmiştim eşimin yakın bir arkadaşıkın düğününe hiçbirşey olmaz aksine güzel güzel uyudu benim oğlan korkma
Ecemnr7 La_ti_fe gulsum2144 Ygtek ya içim rahatladı kızlar çok korkuyordum 🤦🏻♀️ Tek dayısı zaten düğününü de görsün istiyorum zaren 😍 inşallah bizimki de usluca uyur 😍 besleme olayını nasıl yaptınız peki
gulsum2144 Ecemnr7 ben mama içiyorum o yönden Sorun olmadı zaten çıkmadan doyur müzikten uyur benim oğlum uyumuştu yani sonlara doğru kalktı
Ygtek Ecemnr7 emzirme önlüğüyle rahatca emzirdim eğer rahat edemezsen illaki bos bi oda bulursun canım
Mucizebebek Ecemnr7 ablam yeni doğum yapmştı kardeşimin nişanı vardı. Kulaklarına pamugu tıkadı bebek arabasına koydu kaynanası oturuyodu bebeğe baktı nişan bitene kadar üç kez emzrdi ablam. Bi sıkıntı yaşamadık
Humaahsen Ecemnr7 ayy gecen haftalarda kuzenimin calgılı cengili dugune gıttım kızım 50gunluk duu bısey olmadı horul horul uyudu o müzik de
Pnrvlknblksn Ecemnr7 kstıldım 1,5aylıktı kızım kulağına pamuk koydum çok şükür bir sorun olmadı emzirme yerleri de vardı rahattım bu konuda ama bebekle düğün benim içün çok zordu kızım hiç durmuyordu ve ben annem gilden önce eve geliyordum
Zeymir Benim kizim 5 aylik ve buzamana kadar 5 tane boyle dugun nisan kina etkinliklerine katildik. Korkma hic birsey olmaz. Cok korkuuorsan pamuk koy kulagina
zumramomm Ecemnr7 ben 3-4kere düğüne gittim birisinde daha 2aylik bile değildi düğün boyunca uyudu.ses sisteminin uzağına oturursaniz sıkıntı olmaz
Minnakkuzum Bebek arabası varsa yanınıza alın. Uyutup ona yatırırsınız bende birkaç düğünde emzirdim dalınca arabasına yatırdım uyudu çok şükür.