Baby12345 Merhaba 20 aylık bebeğim tek meme emiyor. Emdigi memede bugün ağrı var. Sol tarafta koltuk altina yakin şişlik ve ağrı. Emiyo da baya gogusumun dolu olduğunu düşünmüyorum. Sizce mastit mi daha once başına gelen var mi
YaseminAsel Baby12345 ben de tam aynı soruyu sormak için girmiştim benim de 2.5 aylık bebeğim var ve iki göğsümde de koltuk altından meme altına doğru avuca gelen ve can acıtan şişlik var normalde bebeğim çok sık emiyor Mastit mi anlayamadım çünkü şişlik var içeriden ama kızarıklık ve ateş yok orada
Betulazraaa YaseminAsel bende de sağ göğsümde şişlik vardı doktora gittim ultrason verdi pazartesi bakılacak ihmal etmeyin bence
Kedilibebekliacemi Koltuk altında beze şeklindeyse aksesuar meme olabilir benim öyle idi. Çok büyük ağrı çektim ben doktor aksesuar meme dedi. Doğuştan gelen bişey meme dokusu koltuk altına kaymış oluyormuş google görsellerden bir bakın
YaseminAsel Mercosey doktorumla görüştüm oda aynı şeyi söyledi sıcak havlu tut 10 dk snra bebeği emzir sonra sağ ne soğuk uygula dedi eğer boşaltamazsak mastite cevirir dedi bunları yaparken masaj yapmam gerekiyormuş birde ama bebekle de çok zor aşamalar bakalım. Başka pratik yolu yok mu bunun