Gycl Z1414 merhaba doktor ne dedi acaba bilgi verirmisiniz aynı görüntü şuan oğlumun bacaklarında mevcut ve tam söylediğiniz gibi kaybolup tekrar çıkıyor ve bizimkisi biraz yoğun şekilde
Z1414 Mervelif18 evet komple geçiyor sonra yine çıkıyor. Bugün götürücez doktora geçtiği için önemsemedim ama bugün 3 gün oldu. Farklı birşey de yemedi ki anlamadım. Size ne zmn oldu? Resim eklemeyi bilsem koycam da bilmiyorum 😔
Mdorukkk Z1414 forum kısmında sol en üstte üç çizgi var oraya tıkla resim yükle var. Yükle ve bağlantıyı kopyala. Burada yoruma yapıştır bağlantıyı
Mdorukkk Z1414 Sanki bir şey ısırmış gibi ama bak bakalım alerji ise artış ve devamı gelir Ama alerji benzemiyor
bilgekizinannesi Z1414 aynısı kızımda da oldu aynı böyle sinek ısırmış gibi çıkıp sonra dönüyor farklı bir şey de vermemiştim ama sadece biraz fazla yumurta yemişti o gün sabah yedi sonra akşama da mücver yaptım içinde vardı öyle bir şey oldu mu acaba yapmış olabilir.
Z1414 bilgekizinannesi yok öyle birşey de yemedi bugün 3 gün olacak Bi çıkıp Bi geçiyor farklı bölgelerde
momylerce Çok geçmiş olsun, bu pek alerjiye benzemiyor gibi, kaşınıyor mu, tünel tarzında da kabarıyor mu ? Uyuz açısından değerlendirilmeli 🥹