Ucansupurge Merhaba güzel anne. Size bir şey danışmak istiyorum. Benimde oğlumda alerjiden şüphelendi doktorumuz. Kakasinda az miktarda mukus oluyordu,sürekli ağlıyordu ama ne ağlama mosmor oluyordu ve sürekli bitmeyen bir ıkınma. Gaz çıkarsa bile rahatlama olmuyordu bir türlü. Bu ikinmalar yüzünden ne emebiliyor nede uyuyabiliyordu. Bir bebek gün boyu ikinir mi ☹️ öncekine nazaran bir nebze iyi ama şuan hala devam ediyor gaz ve ikinmalari. 16 gündür süt ve yumurta diyeti, 1 haftadır tavuk eti ve kırmızı et, 3 gündürde kuruyemiş diyeti yapıyorum. Tam anlamıyla düzelme yok şuan. 44 günlükken deri testi yaptırdık. Alerjik reaksiyon vermedi hiç bir besin. Ayrıca kandanda baktılar onda da çıkmadı. Anlamıyorum gerçekten niye böyle o zaman. Kendi doktorumuz da ay olarak küçük oldugu için doğru sonuç vermeyebilir dedi testler. Herkes bir şey diyor ne yapacağımzı şaşırdık. Sizin doktorunuz ne dedi acaba? Belirtilerinizde ne vardı kan dışında. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu yüzden kaç kez kan alındı perişan oldu yavrum. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın dermansız dert vermesin inşallah 🤲🏼