nidako Kızlar selam gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz veya gaz için damla hariç yönteminiz var mı? Bugün doktor önerdi fakat fiyatları çok yüksek merak ettim devletin karşıladığı bi damla yok mu acaba?
Tosbaninannesi nidako metsil diye bir damla kullanıyoruz 40/50 TL gibi bişey onun haricinde kimyon kaynatıp süzüp veriyorum çok fazla olmamak şartıyla
Nkocak nidako bende mestil kullanıyorum iki gün önce 50 tlye aldım 250 ve üstü aldığım damlalar hiç bi işe yaramadı
nidako Tosbaninannesi ben korkuyorum öyle bir şeyler içirmeye ama kendim rezene kimyon çayı içeceğim inşallah sütten ona da geçer de rahatlar
nidako Tosbaninannesi merhabalar ben damlayı aldım ama eczacı bilgi vermedi kaç defa kaç damla damlatılacak diye. Ne şekilde kullanıyorsunuz acaba?
Tucesahnnnn nidako kesinlikle tereddüt etmeden içebilirsin bi haftadır günde bi bardak kimyonlu rezene çayı içiyorum ekstra hiçbir şeye gerek kalmadı damla vs. Kullanmıyorum
nidako Nkocak merhabalar ben damlayı aldım ama eczacı bilgi vermedi kaç defa kaç damla damlatılacak diye. Ne şekilde kullanıyorsunuz acaba?