Piremsesin_annesi Merhabe hanımlar benim 4 aylık kızım var şuana kadar emzirdim sütümde vardı bitki çayları süt arttırıcı damlalar falan iyidi şu bir haftadır sütüm çok azaldı moralim bozuldu önceleri sağdığım sütümü veriyorum akşamları gün içinde süt gelmiyo birden oldu ne yapmalıyım bana akıl verirmisiniz sizin arttırmak için kesin yöntemleriniz nedir benide bilgilendirirmisiniz
aura_meselesi_bu_sekerim Piremsesin_annesi bol su ve tok durmak 2 günde ise yaradı Sık sık yedim (sağlıklı şeyler) hiç açlık hissi gelmeden hem yedim hem 3 lt su içtim suan göğüslerim dolu dolu
edafmo Piremsesin_annesi bol bol su, dinlenmek, tahin pekmez Solgar vitamin ve hipp yada humana anne çayı ben çok faydasını görüyorum
Zes Piremsesin_annesi aynı durumdayız dolaptaki sütlerimde bitti bundan sonrası Allah kerim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Baloglum93 Piremsesin_annesi sütun azalmamistir göğüslerim terbiye olmuştur artık öyle ilk günler gibi akmiyodur artık
Piremsesin_annesi Zes mama içiyor mu benimki mama içmiyo vermek istemiyorum ztn de zor bu annelerin durumu ya
Aybalosmoms Ziya dede süt çayı, forumdaki annelerimizden biri önermişti gerçekten hem gaza iyi geliyor hem de çok güzel süt artırıyor
Tucesahnnnn 1 ay önce sezeryanla doğum yaptım ilk iki gün sütüm gelmedi. Dut kurusu incir ve havuç bunları kaynatıp içine pekmez kat iç onun sayesinde sütüm gelmişti belki artmasına da yardımcı olur
Havvabukre Piremsesin_annesi benim ve çevremin faydasını aşırı gördüğü kocakarı tarifi vereyim hemen yap canım. Gece yatmadan ılık (biraz sıcağa yakın) 1 su bardağı suya 2 yemek kaşığı hakiki dut pekmezi bir çay kaşığı tereyağını koy güzelce karıştır iç. Sabaha göğüslerin süt dolu bir şekilde kalkarsın hatta akmış bile olur emin ol.
edafmo Kucukprens2 ilk ay düzenli kullandım. Şimdi de sütüm azaldığını hissedince içiyorum iki üç gün düzenli hemen toparlıyor
Aybalosmoms Bir de bizim oralarda yağlı ballı derler, tereyağını ocakta erit içine pekmez kat karıştır, karıştıktan sonra üzerine ekmek doğra son bi kez daha karıştırıp afiyetle ye, bu da resmen mucize