AyseAlyamm Adetim 1 hafta gecikti telefonun ışığıyla da baktım yok görmüyorum içim ekstra rahatlasın 😂
shiningmother34 Tırnaklarına bayıldım🥳 ayrıca bu öyle bir korku ki olmayan bişeyi varmış gibi hissettiriyor değil mi🙈 ama merak etme bende görmüyorum 🤭
AyseAlyamm shiningmother34 çok teşekkür ederim 1 yıl öncesine kadar yiyiyordum tırnaklarımı begenilmesi çok mutlu etti beni 🥰 ahh hemde nasıl biliyo musun günlerdir acabalarla geçti test yapmaya bile cesaretim yoktu 😂 sen sen ol canım sirkeli su içme 1 haftadır sabahları içiyordum adet geciktiriyomus bı daha tövbe içmem 😂😂😂
AyseAlyamm 1bahar ayy bu ay eşimden şüphe ettim açıkçası adet olunca spiral taktıracaktim bı de gebelik olursa olaya bak sen😂 1 haftadır sabahları sirkeli su iciyordum o geciktiriyomus okuduğum kadarıyla aklınızda olsun 😂
AyseAlyamm TheBaby yapma bacım Allah aşkına kalbime iner daha atamadım testi dönüp dönüp bakıyorum 😂 hayallerim planlarım çok farklı bebek hepsini alt üst eder . Olsa çıkardı ama dimi bu erken gebelik testi kızım da adete 3 gün varken bununla öğrendim ben
AyseAlyamm Busr678 yaaa çok teşekkür ederim 🥰 tırnak yeme problemim vardı 1 yıldır yemiyorum . Dün bakım yaptırmıştım 😊