Bebeğimi nasıl emerek uyumadan ayıracağım? Emerek uykuya dalmak değil dediğim. O da var tabi ben uyutuyorsam asla saklamakla kalmaz kalkar, emerek dalmak ister uykuya. Gece çok fazla emmeye kalktığı için yatarak emzirmeye ç
Alışmıştım en bebekliğinden beri. Şuan 1 yaşında. Ara sıra hiç emzirmeden sadece sallayarak yatağına yatırmayı denedim, uykuma direndim ama ertesi günleri çok pert düştüğüm için yapamadım bunu. Vücudum çok ağrıyor artık bir yöne yatmaktan ve en önemlidi düşme tehlikelerimiz oluyor. Beşiği kapattık yer yatağı deneyelim dedik en azından bebeğim yatağında uyuduğu zamanalsr eşim çağırır kalkarım yanından yatağıma giderim diye. O da soğuk oldu, hastalanacsk gibi oldu iptal ettik. Bir de beşiğine bir daha alışmaz diye korktum. Hoş bu defa da bizim yatağa alıştı🥲 bana tavsiyeleriniz var mı ya bu konu beni çok yormaya başladı. Hele bu sıralar ağzında duracak illa meme dalmadıysa uykuya. Sabahları göğsümde süt mü kalmıyor ne ağlamaya başlıyor diğer göğsüme alıyorum uyuyuveriyor bi daha. 🥴