BerraLinamm Arkadaslar uzun zamandir bas donmesi sikayetim var. Dun fenalasip acile gittim emar cektiler ms olabilir dediler. Korktum acikcasi. Icinizde bu hastalikla ilgili bilgi sahibi olan var mi ? Yardiminiza ihtiyacim var
[silindi] BerraLinamm tek bildiğim Serdar Ortaç da o hastalığa yakalandı ama ilaç tedavisi ile sağlıklı olduğunu biliyorum 🤨 çok geçmiş olsun ilerlemiş versiyonunu da sanırım safiye Soymanın oğlu vardı. O çok ağırdı. Erken teşhisle ve iyi bir tedaviyle uzun yıllar sağlıklı kalabilirsiniz Rabbim sağlık versin. Bu ünlüleri örnek vermemdeki sebep de internetten bakarsanız en kolay çıkacak kişiler olması
[silindi] BerraLinamm Sadece MR ile MS teşhisi koyulmaz. Nörolojiye gitmeniz lazım. Onun bir sürü testi var belinizden BOS sıvısı alınıp incelenmesi gerekir. Sinir hasarı var mı yok mu ölçülmesi gerekir falan tanısı kolay koyulabilen bir hastalık değil. Muhtemelen MR da parlak plaklar gördüler o da sadece MS de olmaz. İçinizi ferah tutun ve iyi bir Nöroloji doktoru bulup muayene olun.