nurten06 kızım 14 aylık memeye çok düştü ne gece ne gündüz rahat vermiyor en fazla iki saat memeden ayrı kalabiliyor bıraktırmayı düşünüyorum ama vicdanım el vermiyor ne yapmalıyım tecrübeli anneler ve bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi
Asyaveannesi04 nurten06 benimki de 16 aylık çok düşkün ama ek gıda alımı da iyi olduğu için veriyorum 2.yaşına kadar verim sonra kesicem
cheerfulmother nurten06 ben sana bişiy diym mi kaçıncı ayında bırakırsan bırak sorun değilde. Gece emzirme. Ben yaprım o hatayı şimdi kızım ameliyt olacak
Ogulluana nurten06 15 aylık 2 yaşına kadar emzirmeyi istiyorum benim oğlumda bu aralar çok düştü memeye belki geçicidir ama evdeyken öyle disaridaylen hiç aklına gelmiyo
burjuvaanne nurten06 benimde 2 yasina gelio hala emiyoruz cok sukur kendisi ne zaman birakirsa artik 😊🌸
Matmazelove cheerfulmother niçin ameliyat olacak bende gece memede uyuyor 😭Allahım alıştı hiç bırakmıyor ağlıyor
Matmazelove cheerfulmother yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun…benim kızım 8 aylık diş yok daha sıkıntı olur mu acaba
cheerfulmother Matmazelove ben çok bilgili değilim ama bence sen dişi çknca bi hekime götür nasıl bi yol izlemen gerektiğini öğren ve uygula gerçekten kara kara düşünüyoruz şuan ya. Yavrum küçük ve 21 bin tl çok fazla