Kubradurmuss Kızlar bebeğim 5 ay 20 günlük önceden geceleri bir defa falan uyanırdı şimdi saat başı uyanıyor ve bu açlık değil alışkanlık gibi gözüküyor bu durumu yaşayan var mı , nasıl unutturabilirim bu alışkanlığı, uyanınca almayayım desem ağlıyor
Jadewinder Kubradurmuss bende de aynı durum var. Emerek uyuyo beraber uyuyoruz aynı yatakta. Saat başı mı bilmiyorum yanımda saat olmuyor bakamıyorum da . Ama sık sık ağlıyor. Gözünü açmıyor ama. Bir o meme bir bu meme uyutmaya çalışıyorum tekrar. Diş veya ek gıdadan dolayı biraz kabızlığı ve gaz sorunu da oluyor, ona bağlıyorum. Eskiden bu kadar değildi sanki. Benimki 6 ay 20 günlük
Kubradurmuss Glzrpdr evet emerek uyuyor Artık geri uyandığında kendini meme de bulmak istediği için mi uyanıyor, aç olduğu için mi , alışkanlık mı bilmiyorum
Kubradurmuss Jadewinder ya telefonu yanıma alıyorum uyanma saat aralıklarını takip edeyim diye ama niye böyle bilemiyorum, bizde de ishallik vardı doktora gittik ilaçlarla topladı sonra kan ilacı kabız yaptı 2-3 gün de Bir ypyo Ondan mı huzursuz bilmiyorum