Ygzbebis Kızlar haftaya 2.ay karma aşısı olucaz ama ben çok korkuyorum bebeğim ateşlenir mi diye illa ateşleniyorlar mı ya anksiyetem beni rahat bırakmıyor kalbim küt küt
Nrc-2 Ygzbebis kızım çok şükür hiç ateşlenmedi aşılarında. Rahat olun aşı ateşi çok yüksek olmuyor zaten,olduğundada calpol verirsiniz en fazla🌸
gulcinogatlar Ygzbebis biz dün olduk hiç çıkmadı ateşi ama huzursuzluk çok ,uyumadı sürekli ağladı,korkmayın inş hemen atlatır
irmarose Ygzbebis benim kızımda ateş olmadı,bazen aşı sonrası hemen calpol verip önlem alıyorlar ama ben hiç yapmadım
Miniginannesi20-07A Ygzbebis aşı olmadan önce ateş düşürücü surup verin her ihtimale karşı ben öyle yapmıştım hiç bişey olmadı
gulcinogatlar Miniginannesi20-07A aşının etkisini azaltması sebebiyle aşı öncesi şurup vermek doğru değil.lütfen yanlış yönlendirmeyin.ateşi çıkmadığı sürece calpol veya fitil asla vermiyoruz.ben hiç vermedim .
GayeAlparslan Ygzbebis ilk gün 4 saate bir 2. Gün sabah ve akşam calpol verdim 1 çay kaşığı sadece ve hiç ateşi çıkmadan ağrısız şekilde atlattık