elmaliturtam Tugcedemirr farkında mısınız takıntı yapmışsınız gusülü akıntı geldi gusül temizledim gusül takılmayın bu kadar eğer adet dönemi bitimi değil ise cinsel münasebet sonrası değilse şehvet sonucu akıntı değil ise neden bu kadar endişe ediyorsunuz
elmaliturtam Tugcedemirr ayriyetten herkes eliyle temizlemiyor mu başka nasıl taharet yapacaksınız o zaman 7/24 sudan çıkmayıp gusül alacağız temizlenmenin nesi abdest gerektirir
Anr5155 Tugcedemirr rahminizi elinizle nasıl yıkıyorsunuz onu anlamadım ama taharetlenirken zevk almıyorsan güsul gerektirmez
Emine003 Anr5155 Bende onu anlamamıştım canım onu sormuştum arkadaş cevap vermiş tuvalette elle diye 😅
Anr5155 Şimdi diğer postunuza da baktım vajinadan gelen her akıntı boşalma olmaz durduk yerw neden boşalma yaşayasın zevk alacak bir durum olsa zaten anlarsın idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir sen bir doktora görün
Mmeelliikkeee Tugcedemirr bu size zevk vermiyorsa isteyerek değil ihtiyaca binaen temizlik amaçlı yapıyorsanız ki taharet şarttır (namaz için temiz olmak diğer normal abdest için) tabi ki gusül gerekmez, her tuvalatten sonra gusül mü alınır hiç böyle şey olur mu