Elif25- dönemsel çok ısrar etmeden dikkatini çekecek sunumlarla kendine bırakarak yedirmeyi deneyin düzeninizi bozmayın aynı ayda aynı şeyleri yaşadık üç gün boyunca sadece lavaş ve yoğurt yedi mama içti birde kahvaltı da yumurtayı yerdi şimdi yumurta deyince hala yüzünü dönüyor ama yağda pişirip üzerine domates zeytin koyup veriyorum ilk sonra tadını alınca yemeye başlıyor evde ilk zeka kartlarım serisi vardı meyve sebzelerin olduğu yemek yapmadan önce hep eline yapacağım sebzeyi verdim atıyorum kabak kartlardan da kabak resmini verdim bugün bunu pişirelim mi dedim sürekli kabak yiyeceğini tekrar ettim öyle faydasını gördüm konuştum sürekli yiyebileceği herşeyi önüne koydum kaşığı çatalı o dönemde kullanmaya ağırlık verdik çatalı çözdü kaşık hala uğraşıyoruz deniyor eliyle yiyor bir şekilde doyuyor aman aç kalmasın diye üstelemeyin daha çok inatlaşıyorlar gözünüzü korkutmak gibi olmasın bir ay kadar sürebiliyor çorbaların hepsini çok sever ve yerdi şimdi ağzını açana kadar konuşuyorum dikkatini çekmeye çalışıyorum tadını alınca yiyor yemekleri salatalarla yediriyorum salatayı seviyor çorbaları limonla yediriyorum internette çok güzel bir yazı okudum ama sayfayı hatırlamıyorum şuan iştahsız bebekler için bi bakın faydası olur belki