Gamzeliff Kızlar Dyson elbet çok pahalı ama daha uygun fiyatlı memnun olduğunuz kablosuz Süpürge önerileri var mı ben torbasiz Electrolux kullanıyordum artık cekmemeye başladı önerileriniz var mi
lyl0742 Gamzeliff Philips speedpro max aldım 1 ay kadar oldu çok memnunum çekim gücü ve şarjı da oldukça güzel
menek16 Gamzeliff bosch 8 serisi çift bataryalı olarak indirimde 8 bine almıştım çok memnunum büyük süpürgem robot süpürgem olmasına ragmen elim ayagım resmen her an el altında büyük kolaylık ve çekim gücü çok güzel
yagmurzll Bosch ultimate 7 Bende de 6 olanı var memnunum ama şimdi alacak olsam 7 alırdım çift batarya ışıklı başlıkü üç kademe hız ayarı var👍🏻
Gamzeliff yagmurzll sen nekadara almstm canm baktm smdi 5900tl en uygun teknosada haznesi çok kucuk degil dimi
yagmurzll Gamzeliff ben 5000 e aldım ama Aralık ayıydı zam gelmiştir 😅 bence bosch un kendi şubelerinden alın yardımcı oluyorlar peşinse indiriyorlar biraz
yagmurzll Gamzeliff birde haZnesi biraz küçük ama benim evim de aşırı büyük olmadığı için bana yetiyor
Gamzeliff yagmurzll 5bin mii çok iyi canm bende çift bataryalisini 6400e gördüm mediamarktta almışken çift batarlayali alsam dedm de bakayim
Aybalosmoms Ben de bugün gidip philips speedpro alıcam fiyatın 4058 olarak gördüm teknosa da. Eltim kullanıyor ben de onda deneyimlediğim için ona karar verdim :)
Gamzeliff Aybalosmoms fiyatida iyiymiş canm inşallah memnun kalrsin sende, onun tam özelliklerine bakamadm bir bakayım bende deneyimlerini bekliyoruz🌸
yagmurzll Gamzeliff kesinlikle çift batarya almalısın evinde küçükse hemen şarjı bitmiyor valla birde ben çok fazla turbo mod çalıştırmıyorum güzel oluyor bütçen fazlaysa 7 olanına da bakabilirsin Birde dediğim gibi Bosch bayisinden alsan garantide falan sorun çıkmaz dediler bana
menek16 Mamaaaaa yok hayır herhangi bir yoruculugu yok ilk denedigimde agır galiba demiştim ama şuan bi zorluk yaşamıyorum hatta bazen oğlum kucagımdayken (9,5 kilo) bile bi odayı süpürdüğüm oluyo
Deletedmom_875 Kizlar merhaba, bu dikey supurgeleri normal süpürge yerine kullanabilir miyiz yoksa sadece ufak tefek kiriklari kıl tüyleri almak için mi kullanıyorsunuz? Halihazirda robot supurgem var ufak şeyler için zaten o yüzden soruyorum
Mamaaaaa yagmurzll çift batarya farkı sadece şarjı uzun dayanması mi başka bir faydası var mı benim evim küçük