Derin09 Bebeğim 5 ay 7 günlük memeyi reddetmeye başladı sabahtan akşama kadar emiyor akşam Reddediyor biberonla verirsem kabul ediyor ya da mama verirsem ne yapmam lazım lütfen yardım Cı olur musunuz ? Memeyi mi bırakacak ki bilemedim 2 gündür bu durumda
hemsirebiranne Derin09 ara ara oluyor bu reddetme , biberon vermeyin sadece meme teklif edin uyurken deneyin uykuya geçerken deneyin mutlaka alıcaktır
Yeymen Derin09 canım sabah tan akşama kadar emiyor gece emmıyprsa farklı sıkıntı si olabilir belkide dıs cıkarıyo dış agrısı gece baslıyor damagını kontrol et bır
deletedmom555 Derin09 silikon meme ucunu dene işe yarıyor benimkide aynı bazen emiyor bazen istemiyor silikon meme ucu aldım istemediği zaman onu kullanıyorum çok sevdi 🙆🏻♀️Eğer emzik kullanıyorsa ona alışıyorlar memeyi reddediyorlar
Prensveprensesannesi Korkma,telaşlanma memeyi bırakmayacak muhtemelen atak döneminde sık sık ten teması yap duşa gir ve duşta emzir emzik verme mümkünse biberon yerine diğer yöntemlerle besle ilk bir kaç gün zor olacak ama tekrar bağlanacak memeye
Derin09 Prensveprensesannesi emzik almıyoruz zaten ama biberonla çok güzel emiyor ama memeye gelince istemiyor ağlıyor kafasını çeviriyor ilk kez yaşadım böyle inşallah bırakmaz o kadar çok korkuyorum ki ilk kez böyle oldu 😢
Prensveprensesannesi Derin09 korkma bende de oldu ama döndü şükür sık sık duş yaptık duşta emzirdim 3.5 aylık oldu şimdi biberonu istemiyor sakin ol inşallah diğer arkadaşlarda tecrübelerini paylaşır
Derin09 hemsirebiranne uyanıkken aç olduğu halde istemiyor sorun burada ama biberon la sütümü sağıp verdim alıyor aç mama veriyorum 150 ml. Bitiriyor ama emmeye gelince yok 🤔🤦🏻♀️
Derin09 deletedmom555 emzik kullanmıyoruz ama vermeye çalışıyorum alışsın diye acaba ki ondan mı yaptı :/ evet bugün slikon uçla denedik emdi ama çoğu süt telef oldu 🤦🏻♀️
deletedmom555 Derin09 hep emzikten şüpheleniyorum geceden başlayıp öğlene kadar çok güzel mememi alıyor hiç bir sorun yok emziği emmeye başladıktan sonra başlıyor meme reddi🤔 süt biraz ziyan oluyor evet benimde ilk zaman öyle olmustu ama bi süre sonra alışıyor merak etme hiç emmesinden iyidir bir damlası bile onun icin çok önemli emebildigi kadar emzir
Derin09 deletedmom555 öyle öyle çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten 🙏🏻 Elimden geleni yapacağım sıkmadan bakalım bi anne olarak o kadar zor bi an ki 🤦🏻♀️