Bilgiliannee Kuzenim düşünüyor ama bilmiyor size sormak istedim nerde deldirmek en iyisi süreç nasıl Kızlar bilgilendirir misiniz deldiren anneler 😊
Dmt-01 Bilgiliannee ben kendime bi takı baakrken kuyumucuda çocuk küpeleri gördüm onlara bakıyordum kuyumcuylada kulak delimiyle ilgili konuşunca adam eczanede deldirin dedi
Deletedmom_62 Bilgiliannee bizim burda eczaci deliyor baktım hatta küpeler vardı ama kızım 8 .5 aylık ve sürekli kulaklariyla oynuyo. Küpe olursa yara yapar kulaklarını diye vazgectim
Prensesannesi01 Bilgiliannee klinikte doktora deldirdim ben canm her eczane delmiyor ama delen de var tabi onlarinda belirli ay yaş aralıgı var delmeleri için kuyumcular da öyle bebegim 10 aylik diye delmedi mesela
Minikkizimm Bilgiliannee bi klinikte deldirmistim bi deligi daha asagida oldu takmadim küpesini o kulagina tıkandı zaten hemen delik, snra eczaneye deldirdim.hic bir sorun yaşamadim keske en başta eczaneye deldirseymisim
Dmt-01 Habibeears olabilir bilmiyorum ben deldirmedim oyüzden eczaneye sormadım ama kuyumcu öyle demişti
Prensesannesi01 Bilgiliannee 11 ay 15 günlükken deldirdim canım sormanız lazım delende var delmeyen de var çünkü