gunesyildiz 3 günlük bebeğim ilk 2 gün emdi dün gece birden emmeyi bıraktı doğumdan sonra sütüm gelmediği için devam sütü baslamıstık su an sütüm oldukca emiyor doymayınca mama veriyoruz. dün geceden itibaren beni emmeyi reddediyor ağlıyor ve sakinleşmiyor ama biberonla verince sorunsuz kabul ediyor emiyor sebebi nedir ve nasıl aşabiliriz
Kdm gunesyildiz biberondan kaynaklı meme reddi başlamış büyük ihtimalle. Silikon meme başlığı alın onunla emzirmeyi deneyin biberon ucuna benzetip geri memeye dönebilir. Bizde doğun bakım sonrasında biberondan kaynaklı meme reddi yaşadık slikon uçla geri dönmüştü
A_12ynr gunesyildiz valla ben silikon aldım göğüs ucum yoktu biberon başına benzediği için skntı cekmedik ve üç ayında kendisi attı kaynatiyodum her akşam sabahta sıcak suya koyudom emsinde nasıl olursa olsun bnm için bebeğim onenli onerilmemisti şimdi iyki diyorum çünkü farklı pozisyon bile olsa almayan var her sekilibdenedim olması gittim aldım
Nihan1516 Silikon uç asla önermiyorum, göğüs ucu yaralarına sebep oluyor ve sonrasında bıraktırması da zor,forklı pozisyonlar da emzirmeyi deneyin bence
Nihan1516 https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTMyMTAyMDE2NTIzMzYx?story_media_id=3089299634550599821_56725467491&igshid=YmMyMTA2M2Y=
Nihan1516 Tabii bebeğin sağlığı herseyden önemlidir ama Farklı pozisyonları deneyip yine de almıyorsa deneye bilir bence