durukusunannesi_ 5 ay 21 günlük ani başlayan yüksek seslerden çok korkuyor. Evimize cami çok yakın ezan okunmasıyla ağlaması bir oluyor ev süpüremiyorum blender çalıştıramıyorum mesela. Ama düğüne götürdüm hiç korkmadı böyle olan var mı nasıl geçecek
Deletedmom_110 durukusunannesi_ tek bırakmamaya özen göster bebeğini temas halinde bulun iyi yönü de kulak duyma yapısı çok iyi mansallah ama bu aylarda gayet normal kuzum sesli şarkı ve söyle
mrvdg11 durukusunannesi_ bende post açmıştım kimse cevap vermedi bu konuda benim de 8 ay 24 günlük kızım var süpürge sesini bırak görüntüsü bile ağlatıyor onu anlayamadım çaresi varsa bende bi tavsiye alırım
durukusunannesi_ Deletedmom_110 hiç tek bırakmıyorum ki ben nereye o oraya anakucağı mama sandalyesi yürüteç oda oda taşıyorum. Babası da böyle aşırı hassas sese karşı ondandır belki evet
BebekC Oğlum 11 ay 11 günlük o da hala öyle. Blender açtığım anda ağlamaya başlıyor, ani bi seste sıçrayıp ağlıyor. İlk düğüne gitmemizde de çok ağlamıştı şimdi alılştı. O yüzden diğer seslere de alışır diye umuyorum büyüdükçe.
durukusunannesi_ BebekC düğüne korkarak gitmiştim ama hiç ağlamadı orda hatta bunun içinde post açmıştım. Şuan sese karşı algısı çok yüksek sıçrıyor sürekli aynı dediğiniz gibi inşallah çabuk alışır
durukusunannesi_ mrvdg11 bakalım inşallah bulan vardır kalıcı bir korku olmasından korkuyorum ben en çok. Şarkı açıp dans etmeye çalışıyorum onlardan korkmuyor da ani başlayan sesten korkuyor 🤷♀️