1comez_anne Günaydın sevgili anneler, 3.5 aylık ideal bebek kilosu ne kadar olmalı? Doktorumuz 6.200 e az dedi
durukusunannesi_ 1comez_anne bebeğin doğum kgsuna göre değişir o benim 5 aylık bebeğim 6400 dru iyi diyor 5. Ayda doğum kilosunun iki katı olması gerekiyormuş bizim geçmiş
Yesim87 Sevde123 Raziye_33 benim oğlumda 5 aya gircez 6kilo 100 gr geldi dün kontrolde doktorumuz normal diyor boyu 66 cm geldi geçen ay boy 61 cm di boy olarak çok iyi uzamış hatta bana da zayıf geliyor ilk oğlum premeture dogdugu halde daha kilolu iri bi bebekti naptiysam kilo az alıyor mama destekli olduğu halde
Tubaucak Dondurmalikahve 2 bucuk yasindaymis yanlis mi okudunuz acaba fazla mi bilmiyorum benim kizim 15 aylik 12.5 kilo
Aleynalmira Evet biraz fazla dedi gelişimi 3 yaşla eşit gidiyor Muş birde premiture doğdu 😔 zayıf olduğu için ben her şey yedirdim şimdide öyle
ElifDefne3535 1comez_anne biz 3.400 doğduk şuan 4 ay 11 günlük 8 kilo sınırın üstü diyorlar bizede çokta zayıf değil bebeğiniz
Dondurmalikahve Tubaucak Hayır yanlış okumadım her çocuğun gelişimi farklı ama anne kendisi de fazla olduğunu söyledi oğlum 4 yaş 3 aylık ve şu an tam 16800 gr daha 2 gün önce hastane de tartıldı doktor her hangi bir şey demedi bizden önce bir çocuğu da diyetisyene yönlendirdi mesela
Tubaucak Dondurmalikahve hmm dogrudur henuz o yaslara gelmedigimiz icin sordum tesekkur ederim cevabiniz icin 🌸
Aleynalmira Dondurmalikahve Dondurmalikahve daha çok ekmek pirinç pilavı ve meyve çok tüketiyor mesela muz bıraksam 3. 4 tane yer paletli yiyecek olarak makarna vs çok seviyor birde peynir bir kalıp yer rahat he birde yoğurt 😅 hemde ekmek banarak yemeği seviyor