-Lina- Duyulurum ben bilmiyorum hiçte görmedim. Eşime sordum oda askerdeyken görmüş. Uyuşturucu mu dedim yok değil tütün o da sigara benzeri birşey dedi.
Bebisss03 Tgba44_2022 sigara tarzı tütün gibi bir şey sigaradan farkı bir kağıda sarılıyor ve dilin altına koyuluyor o da orda eriyor. Bir tür sigara yani ama kullanış şekilleri Farklı
Bebisss03 Tgba44_2022 o kadarını bilemem ama sigara gibi bağımlılık yapan bir madde tabi ki sigara gibi zararlıdır bizim orada çok küçük yaştan itibaren kullanılmaya başlıyor maalesef, bağımlılık yapıyor
Tgba44_2022 Bebisss03 çok teşekkür ederim benim eşim sigarayı 2 yıldır bıraktı aslında ama arada bundan cebinde buluyordum ondan merak ettim 😞
Bebisss03 Tgba44_2022 rica ederim 😊istersen direk eşine sor bu ne falan diye en doğrusunu sana o anlatacaktır
Tgba44_2022 Bebisss03 sordum dediğniz gibi dedi zararlı olduğunu bilmiyordum falan dedi pek inandırıcı gelmedi de biran daha zararlı birşey sanmıştım yine Hamdolsun diyorum kendi kendime tabi
Gmznr2909 Tgba44_2022 bende kına ya benzettim ama kokusundan anlaşılır kına ağır kokar değişik bir kokusu var