Tkn_tulay Kızlar baston bebek arabası almak istiyorum hem kaliteli olsun hemde minimal küçük bir baston bebek arabası olsun istiyorum önerinize ihtiyacım var 🥰
Aselllll Tkn_tulay ben hamılton s1 kullanıyorum cok memnunum yokum oluncadq altına fılan koyuyorum baya ıyı taşıyor bıde kabın boy
Alparslan_bebis Tkn_tulay e bebeğin kendi markasının var baby plus güzel araba 1100 civarı bişey gidin mağazasından bakın sitede yazınca zor çıkıyor o araba 😂
Melisacemre Tkn_tulay joie baston Bebek Arabası aldm e bebekten 4 gün önce 2700 çok kolay kapanıp açılıyor yatak oluyor alt tarafı da var valla memnunum
Birgubilikannesi55 Tkn_tulay trendyolda 1000 tlye bir sürü baston araba var bnde bakıyorum. Ama baston değil bn baktığım
Hkshkshsk Aselllll banada lazım dedim bı bakım kopyala yapıştır yaptım bı kaç tane çıktı seçenekler 7.900 8 bin vs yazıyor şok oldum bunu alsam kocam evden kovar beni 😅😅😅
Aselllll Hkshkshsk sımdı e bebek baktım 4 bucuk bende ordan almıstım hamılton r1 varmıs bakabılırsınız npek fark yok benımkı ıle arasında
SCerenY Tkn_tulay ben xiaomi mitu kullanıyorum aşırı memnunum ama galiba satılmıyor artık. 3800dü fiyatı ben aldığımda