Ays1 1ay bedava olcak denildi e şimdi ben açtım ay sonu patlamasın elimizde detaylı bilen varmı doğal gaz yardımı hakkında
Ela-lusi Ays1 24 nisandan itibaren doğalgaz fatura kesim tarihinize kadar geçerli yani 1 inde kesiliyor ise 1 haftası bedava 😂😂
SeverusSnape Ela-lusi vışşşşş zahmet olmuş yav. Ben ağustosta falan beleş olur zannediyordum. İyi iyi. DAHA NE YAPSIN BU ADAM YA!!!1!1!!1 jajajajajhahaj
PatronBebek Ela-lusi 24 nisandan 31 Mayıs’a kadar gelecek olan bir aylık fatura ücretsiz. 1 haftalık falan değil
PatronBebek SeverusSnape bundan sonra her ay 25 m küp bedava. Zaten Ağustosta da kalorifer yakılmaz sadece ocak ve sıcak su için kullanılır. Oda bedava işte
[silindi] Ays1 Büyük ihtimalle Nisan faturası sıfır gelecek, hala gelmedi faturalar. Galeyana gelip açmayın ne olur ne olmaz 🤭
Kastamonulu37 31 mayısa kadar ilk fatura 0 tl bizim nisan ayı faturamız 0 geldi doğru bilgi kesim tarihine kadar açabilirsiniz
Ela-lusi PatronBebek fatura kesim tarihinize göre diye belirtmiştim.. tarihleer arasında kesilen fatura bedava evet .
livanurvealpinannesi61 Ays1 evet ücretsiz bizim kombi açık aşırı soğuk hasta olduğum içinde üşüdüm açtım mecburen.