Ydln Kızlar buzlukta süt kaç ay durabilir İnternette net bi kaynak bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Asyaveannesi04 Ydln 3 saat dışarıda 3 gün buzdolabında 3 ay buzlukta sonrasında tadında değişiklik oluyor
catcatze Anne sütü dışarıda 3 saat,buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay tazeliğini koruyabilir. Buzlukta çözülen sütü cezvede tam kaynatmadan cız sesi duyulup ılıdıktan sonra bebeğinize verebilirsiniz ancak sabunsu veya metalik koku varsa bozulmuş demektir
catcatze Sedarelll evet tam olarak yazamadım,çözündükten sonra bazı bebekler o tadı sevmeyebiliyor. Bahsettiğim cezbede ısıtma işlemi çözümdükten sonra. Ve asla kaynatılmadan sadece ılıtmak için,biberon ısıtıcı yoksa degerlendirilebilir
gngrhill Bir yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olarak yanıtlıyorum önce kesinlikle anne sütü cezvede ısıtılmaz anne sütü buzluktan çıktıysa eğer kendi dolap içinde eridikten sonra ısınması için biberona bebeğinizin içeceği miktarı dökün sonrasında biberonu sıcak suya koyun ve ısısını kontrol edip bebeğinize verebilirsiniz.Bu arada anne sütü dışarıda 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta da 3 ay kalır
Glsh54 gngrhill 1 mayista sutumu sagip koymustum buzdolabina yarin 4ncu gunu olacak vermemeliyim bende😔🤔
PiNaRr_Dmr_Zynp gngrhill bu daha onceden 6 aydi sanki sonra 3 aya dusurulmus gorustugum bir bebek hemsiresi 3 aydan sonra tadina bakin degisik acimsi bir tat gelirse bozulmustur demisti. Ayrica sutu buzluktan cikarinca once buzdolabinda sonra disarida oda sicakliginda vermek en dogrusuymus eger bebek kabul etmezse biraz biberonu sicak suya oturtabilirsiniz demisti.
catcatze Çözünüp oda ısısına gelen sütü ısıtmak için Biberonu sıcak suya da oturtabilirsiniz tabi o daha doğru olacaktır