Anne-oglu1 Melis1706 bidaha verin bence eğer yine öyle oluyorsa 3 gün sonra tekrar deneyin benim oğlumda öyle oldu bazı yiyeceklerde çok kızarması sivilcemsi 2 3 tane kızarık sonra hemen geçti 3 gün ara verip tekrar denedim ben
Anne-oglu1 Ipkann Sanki egzama gibide duruyor görüntüsü bu sayfadan bı bakın isterseniz çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir kuzucum😔
Mlkkrm Ipkann Bebege ne verdiniz en son ? Ailede herhangi birinin bir şeye alerjisi varmı ? Anne sütüyse siz neler yediniz ? Çilek kivi vb. İçinde noktalı şeyler olan yiyecekler alerji oranı yüksek canım yada tarihi geçmis bir ürün
Mzgnugursain Ipkann çok geçmiş olsun ek gıdaya başladınızmı alerjisi olabilir emzirseniz bile sütünüzden geçmiş olabilir ama korkmayın iyileşir ama doktora götürseniz iyi olur losyon tarzı ilaçlar verir iyi gelir
Brokolilim Ipkann Şurupta vermişlerdir ek olarak duş aldırın bol bol 10 güne toplarlar çok uzun sürmez döküntüler
Zeliff Ipkann alerji olmuş kızımda aynı böyle olmuştu 7 aylıkken. Hastanede bir iğne yaptılar bir saate kalmadan düzelmişti. Ek gıda veya polenler etkilemiş olabilir. Kızamık değil o farklı oluyor.
Minikkizimm Ipkann bebek olduğu icin bi bilgim yok ama ben kurdeşen olmuştum aynı bu şekildeydi internetten bakabilirsin görüntülerinede kurdeşene çok benziyor ama kızamık değil
Ecemoz1 Ipkann genital bölgesinde varmı. Hastanede bi kadınl karşılaşmıştım bebeği böyleydi genitalden taşmış bacaklarına kadar bu şekildeydi. Ensesi boynu da. Mantar demişti doktor