Miran1306 ozgealpaslan yani ulaşım imkanınız varsa Maltepe tıp merkezinde yaptırın hem uygun hem de çok iyi bi genel cerrahi doktoru var işinin ehli
esraeerdogann ozgealpaslan kurtköy emsey hastanesinin orda sünnet klinik var doç dr engin yılmaz 4aylıktı oğlumu aünnet ettirdiğimde çok memnun kaldık hiçbir sorun sıkıntı yaşamadık
MerveAlaca67 ozgealpaslan pendik devlet hastanesinde 4 aylıkken yaptırmıştım şimdi oğlum 20 aylık memnun kalmıştım şu an yapılıyor mu bilöyiroum ama
ozgealpaslan Miran1306 var canm ne kadar ücret olarak ve doktor ısmı ve tam olarak hastane bilgilerini verırmsn bana cnm rica etsem😊
Ggulmez esraeerdogann ben de 9 yaşındaki oğlumu onda sünnet ettirdim, çok çok memnun kaldım. Çevremde de onda sünnet yaptıran çok oldu, hiç sorun yaşayan olmadı. Hem sünnet öncesi, hem sünnet sırasında hem sonrasında çok çok ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ggulmez Küçük oğlumu da Pendik devlette yaptırdım, ne yanına girebildim ne soru sorabildim ne sonrasında kontrole çağırdı, kesti gönderdi o kadar. Tamam para ödemedik ama böyle olacağını bilsem onu da Engin Yılmaz’a yaptırırdım